Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!
Home     POINT VIRGULE Vlaaivorm
POINT VIRGULE Vlaaivorm

POINT VIRGULE Vlaaivorm


POINT VIRGULE Vlaaivorm


rond, 24 cm


€ 13.25

Lage voorraad
Levertijd: 1 - 3 werkdagen



Point-Virgule | Artikelcode: PV0002

  • Productinformatie
  • Wellicht vindt u onderstaande artikelen ook interessant?

Point-Virgule Taartvorm rond met geribbelde rand.
De bakvorm heeft een diamer van 23,5 cm en is voldoende voor 6-8 personen.

RECEPT van Piet Huysentruyt: Zoute kaastaart
Ingrediënten: 1 vel bladerdeeg - 2 preistengels - margarine of boter - 150 gr kaas (bvb bleu, mozarella, reblochon,...) - 4 eieren - 2 eierdooiers - 2 dl melk - 2 dl room - tijm - paprikapoeder Schik de bladerdeeg in de bakvorm. Snijd de prei in ringen en stoof aan. Doe ze in de taartvorm. Snijd kaas in blokjes en leg ze bovenop de prei. Meng de eieren met de eierdooiers, de melk en de room en giet over het geheel. Kruid met tijm en paprikapoeder. Bak de taart in een oven van 180°C gedurende 35 minuten.