Contact
Postbus 6867
4802 HW  Breda
Tel. 076-5419049 / 06-54 204 604
Fax 076-5418792
info@kokentafelen.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot/met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur

KvK
BTW NL-nr
ING rekening
: 51866064
: 850206182B01
: NL66INGB0006010892

Voor betalingen vanuit het buitenland:        
IBAN NL66INGB0006010892  / BIC (SWIFT) = INGBNL2A

Een selectie van onze producten is ook te koop bij:

Tolbrugstraat 24
4811 WN Breda
Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag


Gesloten
Gesloten
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.00 uur
13.00 - 17.00 uur

Ons kantoor / magazijn is (op afspraak) te bezoeken bij:
Bredaseweg 8
4844 CL  Terheijden

Pers
Wil je graag onze webshop of onze merken en producten vermelden in publicaties (tijdschriften, blogs etc) dan horen we dat uiteraard graag! Wij kunnen je voorzien van nagenoeg alle high-res foto materiaal en product beschrijvingen van onze collectie en ook zijn er uitleenmogelijkheden voor fotoshoots. Dus neem gerust contact op als je iets wilt lenen voor een mooie productie.

Alleen op zoek naar beeld? Stuur ons dan een mailtje om high-res beeldmateriaal en eventueel product beschrijvingen op te vragen.
Een selectie van onze favoriete producten vind je ook terug in de beeldbank van de Perswinkel. Een beeldbank met mooi en actueel high-res beeld op het gebied van wonen, stationery, kinderen, duurzaam en nog veel meer. Redacteuren van bladen, freelancers, stylisten en bloggers kunnen hier heel simpel met een eigen account gratis high-res beeld downloaden. Zoek op webwinkel, merk, tags, categorie of kleur!


Overige informatie

Algemene voorwaarden
Klik hier voor de Algemene Voorwaarden van Koken & Tafelen.


Colofon
Deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van de directie van Koken & Tafelen b.v. Wij streven ernaar de site zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. Daarom bieden we de informatie op deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk aan. De site is dan ook voortdurend in ontwikkeling.
Het auteursrecht op de website wordt door Koken & Tafelen b.v. uitdrukkelijk voorbehouden. Derden mogen onderdelen van de inhoud van deze website overnemen op voorwaarde dat zij de bron vermelden.

Heeft u suggesties, vragen of opmerkingen over de inhoud van de website? Stuur ons dan een bericht. Ook als u meent dat de site fouten bevat, niet volledig is of anderzijds verbeterd kan wroden, horen wij dit graag van u.


Privacy beleid
Koken&Tafelen hecht veel waarde aan uw privacy en draagt er zorg voor dat uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk door ons worden behandeld. Wanneer u bij ons producten besteld, hebben wij uw naam, emailadres, huis- (of aflever-)adres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te kunnen voeren en u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden. U kunt uw persoonlijke gegevens ook in uw eigen "account" opslaan en beheren. Deze gegevens worden uiterst zorgvuldig behandeld conform de Wet bescherming persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet zonder uw toestemming aan derden verstrekt.

U kunt Koken&Tafelen altijd verzoeken om:
- uw gegevens in te zien
- uw gegevens te verbeteren, aan te vullen, af te schermen of te verwijderen

Bij elk bezoek aan onze website wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en, indien mogelijk,de site of email van herkomst. Koken&Tafelen gebruikt deze gegevens niet als individuele persoonsgegevens, maar uitsluitend om de navigatie, bezochte pagina's en bestelde artikelen te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van de website te kunnen verbeteren.

Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen we u eveneens contact met ons op te nemen.
Voor bovengenoemde verzoeken, vragen, klachten of reacties kunt u contact opnemen met Koken & Tafelen b.v., Postbus 6867, 4802 HW  Breda.