Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!
Home    KOOKBOEKEN   Chefs  NOMA
NOMA

NOMA


NOMA



€ 51.45

Lage voorraad
Levertijd: 1 - 3 werkdagen



Artikelcode: 9789021549859

  • Productinformatie
  • Wellicht vindt u onderstaande artikelen ook interessant?

Rene Redzepi wordt op grote schaal geprezen voor het opnieuw uitvinden van de Nordic keuken. Zijn obsessie met verse en lokale producten uit Scandinavië, zijn voortdurende zoektocht naar nieuwe ingrediënten en zijn nooit eindigende experimenten maken van hem de grondlegger van een Scandinavische gastronomische revolutie. Noma werd in 2010 door de San Pellegrino World's 50 Best Restaurant Awards erkend als het beste restaurant ter wereld. Het kreeg de unieke 'Chef 's Choice'-award bij dezelfde ceremonie in 2009.
NBD|Biblion recensie
Restaurant Noma (de naam is een samentrekking van Nordisk Mad=Noors voedsel) is voor de tweede keer op rij nr. 1 op de lijst van beste restaurants ter wereld. Dit prachtige boek voor koks en gastronomen geeft een beeld van het restaurant en de recepten. In het opgenomen dagboek uit 2003 doet Redzepi verslag van een reis langs de Farœreilanden, ijsland en Groenland en zijn kennismaking met de plaatselijke producten aldaar. Het werd zijn inspiratie voor de keuken van Noma. In dit boek komen eerst foto's van gerechten, landschappen enz., verdeeld in groepen met per groep een lijst met fotobijschriften en vermelding van de receptpagina. Daarachter, op grijs papier, de recepten met vermelding van de fotopagina. Redzepi liep o.m. stage bij het Spaanse restaurant El Bulli. Zijn receptuur is uniek, vooral door de ingrediënten maar ook door de gebruikte technieken. Dat betekent wel dat de (restaurant)keuken moet beschikken over onder meer een Pacojet, Thermomix en een Roner. Het boek wordt afgesloten met portretten van leveranciers, de medewerkers, een verklarende woordenlijst en een goed alfabetisch register. Fantastische foto's, een inspirerend boek.

EAN code
9789021549859
Auteur
Redzepi, R.
Uitgever
Kosmos
Druk
jun 2011
Thema
Chef
Editie
Hardcover
Afmeting boek
25x29cm
Aantal pagina's
320