Koken & Tafelen

POINT VIRGULE Vlaaivorm

rond, 24 cm

POINT VIRGULE Vlaaivorm
POINT VIRGULE Vlaaivorm
13.25 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Point-Virgule
ArtikelcodePV0002
Levertijd: 1 - 3 werkdagen Ruim op voorraad
Point-Virgule Taartvorm rond met geribbelde rand.
De bakvorm heeft een diamer van 23,5 cm en is voldoende voor 6-8 personen.

RECEPT van Piet Huysentruyt: Zoute kaastaart
Ingrediënten: 1 vel bladerdeeg - 2 preistengels - margarine of boter - 150 gr kaas (bvb bleu, mozarella, reblochon,...) - 4 eieren - 2 eierdooiers - 2 dl melk - 2 dl room - tijm - paprikapoeder Schik de bladerdeeg in de bakvorm. Snijd de prei in ringen en stoof aan. Doe ze in de taartvorm. Snijd kaas in blokjes en leg ze bovenop de prei. Meng de eieren met de eierdooiers, de melk en de room en giet over het geheel. Kruid met tijm en paprikapoeder. Bak de taart in een oven van 180°C gedurende 35 minuten.