HollandsHout Tapasplank Beuk 100cm

HollandsHout Tapasplank Beuk 100cm
HollandsHout Tapasplank Beuk 100cm
HollandsHout Tapasplank Beuk 100cm
HollandsHout Tapasplank Beuk 100cm
79.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeHH11100BK
Levertijd: 1 - 3 werkdagen Lage voorraad

Hollands Hout Snij- en tapasplanken

Deze duurzame planken van beuken hout zijn ideaal als snijplank, serveerplank of tapasplank.
Beuk is een harde houtsoort met een witte tot rozige tint. Hollands Beukenhout is afkomstig uit de polder, de Veluwe, Drenthe en Friesland

HollandsHout mag niet in de vaatwasser. Je kunt de plank het beste reinigen met warm water en een beetje afwasmiddel.
Rechtop laten drogen. Voor een extra grondige schoonmaak is zout aan te bevelen. Goed verdelen en schuren met een schuurspons. Vervolgens laten intrekken, citroensap over het zout verdelen en weer boenen. Tenslotte afnemen met een vochtige doek en na de reiniging weer een laag onderhoudswax aan brengen.

Afmeting: lengte 100 cm, breedte  40-50 cm

Deze plank van Hollands Hout komt van dichtbij, uit dezelfde bossen waarin we wandelen, fietsen en spelen. Deze bossen worden door Staatsbosbeheer duurzaam voor ons beheerd.
Hollands Hout heeft karakter. Het is sterk, robuust, warm, veelzijdig en… het leeft! Elke houtsoort heeft zijn eigen kleur, tekening en eigenschappen en de naam van de boomsoort staat op elke plank gebrand. Het hout komt uit de stam en minstens aan één kant, soms zelfs aan beide kanten, is de natuurlijke vorm van de boom nog goed zichtbaar.
Hollands Hout is niet alleen geschikt als stoere snijplank in de keuken, maar geeft ook op tafel karakter aan de hapjes en gerechten die hierop geserveerd worden.

Bekijk hier de Hollands Hout brochure van Staatsbosbeheer.